Ne Barça ne Real; sporun öncüsü Fener!

Güncelleme Tarihi:

Ne Barça ne Real; sporun öncüsü Fener
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2024 09:58

Ama, fakat, lakin, ancak ve ancaksız tüm spor severlerin imrenip takdir ettiği bir kulüp Fenerbahçe...

Haberin Devamı

Bir kulüp düşünün ki futboldan kürek şubesine kadar şampiyonluk için mücadele eden, çok çeşitli spor dallarında zaferler tatmayı alışkanlık haline getiren, her branşta liderlik hedefiyle var olmaya çalışan, objektif her zihinde çabası takdire şayan bulunan...

Fenerbahçe, yalnız Türkiye'de değil, dünyada da bambaşka bir misyon ve sorumluluğa sahip nadide spor kulüplerinden...

Fenerbahçe; spor kulübü olarak eşine az rastlanan, dünyada da sporun lokomotivi olarak kabul görmüş futbol dışında, takım sporlarından bireysel sporlara kadar birçok dalda üretim merkezi haline gelmiş ve olimpiyatlarda madalya mücadelesi veren sporcular yetiştirmeyi misyon edinmiş bir kulüp.

NE BARÇA NE REAL

Futbol kulüpleri olarak maddi yönden tüm aktarımı bu dallarda yapan, dillere pelesenk olmuş Real Madrid'den (2 branş) Barcelona'ya (5 branş), Manchester City'den (tek branş) Liverpool'a (tek branş), Milan'dan (tek branş) Juventus'a (tek branş) kadar birçok kulüp dünya sahnesinde adını futbol ya da basketbolla duyurmayı amaç edinmiş...

Oysa spor yalnızca futbol, basketbol gibi revaçta olan branşlardan ibaret değil...

Haberin Devamı

SPOR İÇİN BİR KAZANÇ

Bu bilinçle hareket ederek spor dünyasının öncü kulübü olabilmiş bir takımın varlığı yalnız ülkemiz için değil, dünya sporu için bir kazanç.

Gelelim bu anlayışa sahip kulübün kazanımlarına...

TÜRKİYE'YE BİR GURUR DAHA YAŞATTI

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde kupalara ambargo koyan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Avrupa'da da aynı tarifeyi uygulayarak Türkiye'ye büyük bir gurur daha yaşattı.

Marina Maljkovic'in sürpriz ayrılığı sonrası takımın başına Valérie Garnier'i getiren ve en önemli yıldızlarıyla yollarını ayırmak durumunda kalan Fenerbahçe Alagöz Holding, yeni bir kadro planlamasına giderek bir kez daha Avrupa'nın zirvesinde yer aldı.

KAZANMA HÜVİYETİ...

Geçen yıl Euroleague kupasının kazanılmasında büyük pay sahibi olan Breanna Mackenzie Stewart, Alina Yahupova, Isatou Sabally, Olcay Çakır Turgut gibi isimlerle yollarını ayıran Fenerbahçe; Napheesa Collier, Nikolina Milić gibi oyuncuları kadrosuna katarak yeni bir oluşuma gitti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Alagöz Holding'de başantrenör değişti, kadro değişti ancak Avrupa şampiyonu apoleti değişmedi.

Fenerbahçe'de değişen tek şey değişimdi, değişmeyense her branşta kazanma hüviyeti...

TATLI DERT...

Taraflı tarafsız herkesçe dünyanın en büyük spor kulüplerinden biri olarak gösterilen Fenerbahçe'ye gönül vermiş taraftarlar, cefayı da sefayı da çokça yaşayan, ani duygu değişimlerine bolca maruz kalan tutkulu bir taraftar kitlesi.

Bunun altında yatan en önemli etken; Fenerbahçe'nin tüm branşlarda zirveye oynaması ve voleyboldan basketbola kadar çoğu vakit tek branşa en iyiyi hedefleyen kulüplerle şampiyonluk yarışı içine girmesi.

Fenerbahçeli spor severler, şu sıralarda çok mutlulular çünkü birçok branşta takımları şampiyonluk için final maçlarını oynamakta...

BAKMADAN GEÇME!