GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 18-24 Mart 2024 || Güneş, Koç burcunda! Yeni başlangıçların habercisi... Burcunuzu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 18-24 Mart 2024 || Güneş, Koç burcunda! Yeni başlangıçların habercisi... Burcunuzu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 18-24  Mart 2024 || Güneş, Koç burcunda! Yeni başlangıçların habercisi... Burcunuzu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"Haftalık burç yorumları 18-24 Mart 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 18-24 Mart haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 18-24 Mart haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 18-24 Mart 2024 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

20 Mart saat 06:07’de Güneş, Koç burcuna geçiyor. Yeni bir başlangıcın habercisi olan bu olay, enerjik ve hareketli bir döneme giriş yapmak demektir. Güneş'in Koç burcuna geçişiyle beraber motivasyonun yükselecek ve yeni hedeflere odaklanacaksın. Bu geçiş İlkbaharın habercisi, tadını çıkar.

23 Mart saat 02:48’de Mars, Balık burcuna geçiyor. Mars'ın Balık burcuna geçmesi ilginç bir dönem olabilir. Balık burcu, duygusal ve hayal gücü yüksek bir burçtur, bu yüzden Mars'ın etkisiyle kendini daha hassas ve duyarlı hissedebilirsin. Bu süre zarfında içsel yolculuklar yapmak, kreatif projelere odaklanmak veya duygusal bağlantıları güçlendirmek için harika bir zaman olabilir. Unutma ki astroloji sadece bir yol gösterici, gerçek yaşam deneyimlerine dayanan kararlarını önemsemeyi unutma!

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendinizi daha enerjik hissedebilir, daha yüksek bir heyecan içinde olabilirsiniz. 23 Mart'ta yönetici gezegeniniz Mars'ın Balık burcuna geçişi içinizden geldiği gibi davranma konusunda bazı sınırlamalar getirebilir.

Boğa

Güneş'in Koç burcuna geçişi ile beraber size ayrılacak süre öncesi hazırlık döneminiz başlıyor. Bunu sahne öncesi kulisi gibi düşünün. Balık burcuna geçişi ile sosyal alanlarda daha çok çalışacağınız bir dönem başlayabilir. Aktif, hareketli, bilinçli birine dönüşerek motivasyonunuzu yükseltebilirsiniz. Etkinlikler, organizasyonlarla başkalarına fayda sağlayacağınız çalışmalar yapabilirsiniz.

İkizler

İş stresi, yoğunluk, uzun mesailer derken kendinize ve sosyal hayata zaman tanımamış olabilirsiniz. Şimdi biraz dinlenmek, yaşadıklarınızı anlamlandırmak ve değerlendirmek için kendinize zaman açmalısınız. Mars'ın Balık burcuna geçmesiyle tavırlarınız ve yaptıklarınızla ses getirebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Güneş'in Koç burcuna geçişi size yeni sorumluluklar getirebilir. Gözünüzü korkutmayın. Çünkü bunca sorumluluğun, yoğunluğun bir karşılığı olacaktır. Yeni bir düzene girdiğinizi hissedebilirsiniz. 23 Mart'ta Mars'ın Balık burcuna geçişi ile beraber mesleki ve kişisel düzeyde yeni kazanımlarınızın olmasını isteyebilirsiniz. Bu her zaman bir istekle gelmeyebilir.

Aslan

Güneş'in Koç burcuna geçişi sizi motive eden, ilerleten düşünceler ne ise bunları geliştirmeyi, uygulamayı ve sonuç verir hale getirmeyi hedefleyebilirsiniz. Şansınızın yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Mars'ın 23 Mart'ta Balık burcuna geçmesiyle ekonomik konularda yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Borçlarınızı ödemek, açıkları kapatmak ve elde kalana göre hareket etmek daha doğru olacaktır.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 20 Mart'ta Güneş'in Koç burcuna geçişi ile beraber parasal konularda yüzünüz gülmeye başlayabilir. Neden yeterli gelemediğinizi, istediğiniz sonuçları neden alamadığınızı daha iyi görebilirsiniz. 23 Mart'ta Mars'ın Balık burcuna geçişi ile beraber bazı insanlarla fazla muhatap olmanız gerekebilir. Kendini kanıtlama, aklama gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Olayları bir savaşa dönüştürmeden hareket etmelisiniz.

Terazi

Güneş'in Koç burcuna geçişi ile beraber kendinizi özgüvenli hissedeceğiniz, buna destekler bulabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Harekete geçmek, adım atmakla ilgili tereddütleriniz geride kalıyor. Planlarınızı yürürlüğe koyabilirsiniz. Kararsızlığın, duygusallığın esiri olmayı reddetmelisiniz. Hala yapabilecekleriniz var ve hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsınız.

Akrep

Yoğun ve keyifli bir temponuz olabilir. Çalışma ortamınızda dikkatleri çekebilirsiniz. Yaptığınız işlerin görülmesi, iyi etkiler bırakması ve başkalarını da teşvik etmesi sizi motive edecektir. 23 Mart'ta Mars'ın Balık burcuna geçişiyle artık mutluluk için bir sebep aramayı bırakıyorsunuz. Çünkü sebebin kendiniz olduğunun farkına varacaksınız.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 20 Mart'ta Güneş'in Koç burcuna geçişine en çok sevinenlerden biri olabilirsiniz. Motivasyonunuzun yüksek olması kadar bunun sebeplerini de önemseyebilirsiniz. Çünkü bunun devamını getirmek isteyeceksiniz. 23 Mart'ta Mars'ın Balık burcuna geçmesiyle beraber manevi konulara, duygusal rahatlığa daha çok önem verebilirsiniz. Evinizde kaldığınız zamanları iyileştirmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Güneş'in Koç burcuna geçmesiyle beraber aile ve ev düzeninizi gözden geçirebilirsiniz. Kendinizi burada daha iyi hissedebilir, dolayısıyla da bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. 23 Mart'ta Mars'ın Balık burcuna geçişi ile beraber duygusal açıdan hassasiyetiniz artabilir. Kendinize bile söyleyemediğiniz, hatta farkında olmadığınız durumların etkisinde kalmak ve buna göre hareket etmek sizi zorlayabilir.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 12 Mart'ta Venüs'ün burcunuzdan ayrılıp Balık burcuna geçmesiyle beraber hayatın getirilerini kendi imkanlarınızla birleştirebilirsiniz. Bu konuda zorlandığınız, çıkış bulamadığınız, imkan yakalayamadığınız durumlar sizde hayal kırıklıkları oluşturmuş olabilir. Mars'ın Balık burcuna geçmesiyle düşüncelerinizin, hislerinizin gücünü hafife almayı bırakabilirsiniz. Daha dikkatli ve bilinçli olma yolunda ilerliyorsunuz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 20 Mart'ta Güneş'in Koç burcuna geçmesiyle beraber hedefe odaklanmanın önemini fark edebilirsiniz. Çabalarınızı ortaya koyduğunuz her şey için bir şansınız ve kazancınız olabilir. İnsanların dikkatini çekecek işler yapabilir, birilerine öncü olabilir, kazancınızı katlayabilirsiniz. Bedeniniz, ruhunuz ve hayatınız için gerekli olanı görmezden gelmemelisiniz. Kendiliğinden bir şeyler olmasını beklemek döneminde değilsiniz.

False