Kapalı kutudan kahraman çıktı

Haberin Devamı

SÜPER Lig’in kapısından döndüğü 23 Mayıs’taki Torku Konya maçının bitiş düdüğünden bu yana tek bir mutlu, umutlu haber gelmedi Bucaspor’dan...

Batan gemiyi terk eden fareler, ekonomik krizler, istediği transferler yapılamayan teknik adam isyanları, iç çekişmeler, kırmızı kartlar, tribüne postalanan antrenörler ve son olarak da istifalar gündem oldu hep...

Can havliyle dolduruldu Mehmet Batdal, Erkan, Alparslan, Efe, Yasin gibi geçen sezonki bankoların yeri...

Bu kargaşada Norveç’ten bir Kanadalı geldi, sıfatı santrfor ama ne olduğu belirsiz. İmzayı attı, milli maç için ülkesine gitti.

Döndü, ayağının tozuyla, yeni arkadaşlarıyla iki idman bile yapmadan Denizli maçına çıktı. Normalin üzerinde sürati, beklenmedik patlamalarıyla dikkat çekti. Yaptığı asistle 3 puanı getirdi.

Haberin Devamı

Demirspor deplasmanında Buca 4-1 geriye düştükten sonra sazı eline aldı. 2 attı, 1 attırdı, skoru 4-4’e getirdi. Buca 5-4 kaybetti ama özgüvenle İzmir’e döndü.

O maçın ışığı, dün gece Arena’yı aydınlattı. Boluspor önünde, yine kapalı kutudan çıkan gol makinesi iş başındaydı. Ayağında topla attığı deparlarla hallaç pamuğu gibi dağıtığı Bolu defansını, 20 metreden düzeltip attığı nefis şutla gafil avladı, yetinmedi adrese teslim bir ortayla gecenin kahramanı oldu.

Helal olsun Buca’ya...

Bu koşullarda 7 maçtan 3’ünü kazandı... Şu anda çok çetin fikstürüne rağmen Balıkesir’den sonra Ege’nin en çok puanı olan temsilcisi. Bu tablo iyi niyetin ödülsüz kalmadığının göstergesi. Yolu açık olsun.

Yazarın Tüm Yazıları