Gözde Hatunoğlu

Sosyetik güzel ikinci kez anne oldu... Sürpriz bebeğinin adını doğmadan 10 yıl önce koymuş!

26 Kasım 2023
Bir gün uslanıp durulacağına bile kimseler inanmazken o mutlu yuvasını kurdu, defalarca nişanlanıp evliliğin kıyısından döndükten sonra hayatının aşkıyla evlendi. Hayatı dışarıdan bakıldığında çok mutlu ve ışıltılı görünse de aslında genç yaşından beri sayısız üzüntü ve skandalla boğuşmuştu.

Herkes onu “sosyetik güzel” olarak anıyor. Çünkü ailesi dünyanın en büyük otel zincirine sahip. Paris Hilton da içine doğduğu bu lüks ve şöhret dolu hayatın tadını deyim yerindeyse sonuna kadar çıkardı. Hem de biraz fazlasıyla...

Bir yandan da adı hep skandallarla anıldı, okul yıllarında tacize uğradığı ortaya çıktı, başı uyuşturucuyla derde girdi, hapse bile düştü. Yata odası görüntüleri internete sızınca kâbus dolu günler geçirdi. Üstelik aşkta da istediğini bulamamış, hep evliliğin kapısından dönmüştü.

HAYATININ AŞKINI BULUNCA DÜNYASI BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞTİ

Paris Hilton için her şeyin değişmesi ve hayatına yeni bir sayfa açması ünlü iş insanı Carter Reum’a gönlünü kaptırmasıyla oldu. 2021’de muhteşem bir düğünle evlenen çift bu yılın ocak ayında da ilk oğulları Phoenix'i kucaklarına almıştı.

Deyim yerindeyse attığı her adım olay olan Paris Hilton’un annelik macerası ve oğlu Phoenix'in doğumu da olay yaratmıştı. Annesi Kathy Hilton geçen yılın son günlerinde “Kızım anne olmayı çok istiyor ama çocuk yapmayı beceremiyor” şeklinde tuhaf ve tatsız bir açıklama yaptıktan çok kısa bir süre sonra Paris bombayı patlatmıştı.

OĞLU OLDUĞUNU ANNESİ DAHİL HERKESTEN SIR GİBİ SAKLAMIŞTI

Herkesten sır gibi sakladıkları oğullarının doğumunu sosyal medyadan veren Paris Hilton, bebeği olduğunu annesi dahil herkesten saklamıştı. Paris Hilton ve Carter Reum’un 11 aylık oğlu Phoenix taşıyıcı anne yoluyla dünyaya geldi. Paris Hilton hamile kalmasına engel bir durumu olmadığını ancak geçmişte çocuk aldırdığını ve doğum yapmaktan korktuğunu itiraf etmişti.

Yazının Devamını Oku

Verdiği kilolar herkesi korkutmaya başladı... 'Sert bir rüzgar esse kırılacak dala benzedi'

23 Kasım 2023
Hollywood’un sadece en güzel kadınlarından biri değil aynı zamanda en başarılı aktrislerinden biri. Oyunculuk alanında ne kadar ödül varsa kazandı, En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ına da kavuştu. Sinemadaki başarısını televizyona da taşımayı bildi. Hal böyle olunca da sektörün en çok kazanan kadınlarından biri oldu.

Memleketi olan Avustralya’da başladığı kariyerini Hollywood’da taşıdığında henüz 1990’lı yılların başıydı. Aradan geçen 30 yıllık zamanda sinemanın adeta yaşayan efsanelerinden biri olmayı başardı Nicole Kidman.

Tom Cruise’la 11 yıl süren ve olaylı biten evliliğinin ardından kendisi gibi büyük bir yıldız olan ünlü Country şarkıcısı Keith Urban’la ikinci kez nikah masasına oturan Kidman 17 yıldır, başarılı kariyerinin yanında mutlu bir yuvaya sahip.

YILLARCA ESTETİKLERİ KONUŞULMUŞTU ŞİMDİ DE KİLOSU DİLE DOLANDI

Gösteri dünyasının en şık ve güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Nicole Kidman yıllar boyu genç kalmak adına yaptırdığı estetik müdahalelerle gündeme geliyordu. Yüz hatlarını fazla keskinleştirdiği ve gerdiği, bu yüzden de mimiklerini kullanmakta zorlandığı söylenen Kidman bu yüzden epey sert eleştirilere de uğruyordu.

Yıldız oyuncunun adı bu kez de son dönemde verdiği kilolar ve aşırı zayıflığıyla gündemde. Hollywood’un en uzun kadınlarından biri olan Kidman, her zaman zarafeti ve özellikle de kırmızı halıda tercih ettiği şık tuvaletlerle beğeni topluyor.

ZAYIFLAMADI DA SANKİ ERİYİP GİTTİ

Ancak bu kez verdiği görüntü artık sadece hayranlarını değil yakın çevresini ve ailesini de endişelendirmiş durumda. Son aylarda 10 kilodan fazla zayıflayan Nicole Kidman 1.80’lik boyuna bu zayıflık da eklenince deyim yerindeyse hayalete dönmüş durumda.

Yazının Devamını Oku

Haftanın kültür sanat ajandası

19 Kasım 2023
Konser, sergi, tiyatro, sinema, festival...Güncel kültür sanat etkinliklerine dair haberler... Yeni haftanın kültür sanat ajandası...

EKİN SU KOÇ’UN KİŞİSEL SERGİSİ “VENÜS'ÜN YENİDEN DOĞUŞU” ANNA LAUDEL’DE

Ekin Su Koç’un Berlin’de hazırlıklarına başlayıp, Ayvalık’ta üretimini tamamladığı eserlerinin yer aldığı, beden algısı, cinsiyet önyargıları ve kadın olma hali temaları etrafında şekillenen,“Venüs’ün Yeniden Doğuşu” sergisi Anna Laudel Istanbul'da açıldı. Koç’un tuval üzerine boya, epoksi ve kağıt üzeri kolaj gibi farklı teknikleri içeren üretimlerinden oluşan sergide yer alan eserler, yaşa ve ten rengine dayalı sınırlamaları reddederek, bedenin doğal güzelliğini ve çeşitliliğini kutlarken, aynı zamanda kadınlık, dişi yaratıcılık ve patriyarkanın zayıflaması gibi günümüzün öne çıkan temalarını ele alıyor. Sergiyi 31 Aralık’a kadar görebilirsiniz.

ÇOCUKLAR KLASİK MÜZİĞİN EĞLENCELİ DÜNYASIYLA TANIŞIYOR

ENKA Sanat, çocuklara yönelik düzenlediği gelenekselleşen “Neşeli Pazarlar” serisi kapsamında viyola sanatçısı Efdal Altun’un yöneteceği “Klasik Müziğin Eğlenceli Dünyası” adlı etkinliği sahnesinde misafir edecek. 26 Kasım’da gerçekleşecek olan etkinlik 6-12 yaş arası çocuklar için ücretsiz olacak. Etkinlikte çocuklara klasik müziğin farklı ve eğlenceli yanlarını tanıtılacak, çeşitli efektler, diyaloglar, taklitler ve mizansenlerle müziğin ve enstrümanların dünyasında keyifli bir serüven sunulacak.

HAFTANIN YENİ ŞARKILARI / ALBÜMLERİ

Şort’un ikinci albümü yayınlandı

Yazının Devamını Oku

Haftanın kültür sanat ajandası

13 Kasım 2023
Konser, sergi, tiyatro, sinema, festival...Güncel kültür sanat etkinliklerine dair haberler... Yeni haftanın kültür sanat ajandası...

13. ULUSLARARASI SUÇ VE CEZA FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

13. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali 17-23 Kasım 2023 tarihlerinde, Atlas 1948 Sineması, Kadıköy Sineması ve İBB Beyoğlu Sineması'nda gerçekleşecek. Bu yılki teması "İfade Özgürlüğü" olan festivalde  31 ülkeden 47 yapım var. Bu yapımlardan 24'ü İstanbul, Türkiye ve dünya prömiyerlerini yapacak. Festivalin Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması’nda 9, Altın Terazi Kısa Metraj Kurmaca Film Yarışması’nda ise 10 film yarışacak. Festival kapsamında düzenlenen Altın Terazi Kısa Metraj Belgesel Yarışması, bu yıl ikinci yılını kutluyor. Bu kategoride 10 kısa metraj belgesel film gösterime girecek ve yarışacak. 'Adalet Terazisi' bölümünde ise dünya sinemasının seçkin örneklerinden 14 film yer alacak.

Onur Ödülleri

Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nde Sinema Onur Ödülü, sinema ve tiyatroda yıllardır sürdürdüğü çalışmaları için oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu’na, insan hakları ve ifade özgürlüğü konusunda sürdürdüğü çalışmaları nedeniyle Akademik Onur Ödülü Prof. Dr. İonna Kuçuradi’ye veriliyor. Festivalde ayrıca sinema sanatının tanıtılması ve gelişmesi için yaptığı katkılar nedeniyle Alin Taşçıyan’a ve görüntü yönetmeni olarak birçok filmin ortaya çıkmasında emeği olan Hüseyin Özşahin’e Sinemaya Katkı Ödülleri verilecek.Açılış filmi / Alev Sönmeden Önce

13. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali tam biletleri; gündüz (11.30 - 13.30) seanslarında 40 TL, akşam (16.30 - 19.00 - 21.30) seanslarında 60 TL olarak belirlendi. Festival boyunca öğrenciler tüm seanslar için 20 TL'ye bilet alabilecek. Bilerler Bilitinial’da, festival çizelgesi ve filmlerle ilgili bilgiler ise festivalin web sitesinde.

KÖPRÜDE BULUŞMALAR’IN FİLM GELİŞTİRME ATÖLYESİ İÇİN BAŞVURULAR

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenen Köprüde Buluşmalar’ın Film Geliştirme Atölyesi için başvurular başlıyor. Anadolu Efes’in ana destekçisi olduğu Köprüde Buluşmalar, ülkemizin yapımcı, yönetmen ve senaristlerini uluslararası sinema profesyonelleriyle buluşturuyor. Köprüde Buluşmalar bu yıl 24-26 Nisan 2024 tarihleri arasında 19. kez düzenlenecek. Köprüde Buluşmalar kapsamında gerçekleştirilecek Film Geliştirme Atölyesi, sinemacılara yeni uzun metraj projelerinin ilk uluslararası sunumunu yapmaları için olanak yaratırken ortak yapımlar için de zemin hazırlamayı amaçlıyor. Atölyeye Türkiye’den seçilen projelerin yönetmen, senarist ve yapımcıları, uluslararası projelerin ekipleriyle birlikte yapacakları ön hazırlık ve sunum teknikleri eğitimine ek olarak senaryo, prodüksiyon, dağıtım ve pazarlama üzerine kapsamlı bir çalışma yapacak. Uluslararası yapımcı, dağıtımcı, festival ve fon temsilcileri ve yayın kuruluşlarıyla yaptıkları toplantılarda iş birliklerinin ilk adımlarını atacak proje ekipleri, ayrıca projelerini uluslararası sinema profesyonellerinden oluşan jüriye sunacak. Atölye başvuruları için son gün 11 Aralık.

Yazının Devamını Oku

Harry ve Meghan için tatsız doğum günü sürprizi: Adlarını anmak bile yasak!

12 Kasım 2023
Kral Charles'ın tacını taktıktan sonraki ilk doğum gününe sayılı günler kaldı. Kralın hayatında bir dönüm noktası olan 75. yaş günü için hummalı çalışmalar da çoktan başladı. Saray görevlileri ise panik içinde doğum gününde yaşanabilecek tatsızlıkları hatta skandalları önlemenin peşine düştü...

"Her iki etkinlikte de Sussex tartışmalarının kesinlikle masada olmayacağı çok açık bir şekilde ifade edildi." Kral Charles’ın hayatının belki de en özel doğum günü için Buckingham Sarayı koridorlarında başlayan hazırlıklarda telaşlı bir hal var.

14 Kasım’da 75. yaş gününü kutlayacak olan Charles krallık tacını taktıktan sonraki bu ilk ve aslında hayatının en özel doğum gününde İskoçya’da bir değil iki ayrı kutlamaya katılacak. Kraliyet ailesinin en üst düzey üyeleri de elbette onun yanında yer alacak.İngiltere'nin yeni kralı Charles, annesi Elizabeth öldükten sonraki ikinci, tacını takıp patlamento açılışında ilk konuşmasını yaptıkan sonraki ilk doğum gününü kutlamaya hazırlanıyor

ÖZEL KUTLAMA YİNE İKİ KİŞİ EKSİK YAPILACAK

Ama bu kalabalık kutlamada iki eksik olacak. Tahmin edeceğiniz gibi kralın küçük oğlu Prens Harry ve eşi Meghan Markle bu özel günde varlık göstermeyecek. Daha doğrusu gösteremeyecekler. Çünkü geçen hafta çıkan haberlerin aksine bu doğum günü için İngiltere’den bir davet dahi almamışlar.

Oysa ilk başta Sussex düşü ve Düşesinin Charles’ın doğum gününe çağırıldığı ancak çiftin bu davete burun kıvırdığı söylenmişti. Ancak gerçek bir kez daha Harry ve Meghan çifti tarafından yansıtılandan farklı çıktı. “İstenmeyen gelin” denen eşiyle birlikte kendisi de artık istenmeyen evlat pozisyonuna düşen prens babasının bu özel günü için aileden davet bile alamadı.Harry ve Meghan bir çift olarak İngiltere'ye en son Kraliçe Elizabeth'in cenazesi için birlikte ayak basmıştı... Onlara artık resmi görev ve davetler yasak ancak kralın ailes arasında yapılacak doğum günü kutlamasına dahi çağırılmadılar üstelik bundan daha da beter bir durumda kaldılar

RESMİ GÖREV YOK AMA AİLE TOPLANTISINDA YER ALABİLİRLER

Kraliyet görevlerinden istifa edip ülkeyi terk ettikleri için Harry ve Meghan artık “çalışmayan” aile üyesi sayılıyorlar ve resmi görevler ve davetlerde yer alamıyorlar. Buna tüm ailenin Buckingham Sarayının balkonunda verdiği o meşhur toplu pozlar da dahil. Öte yandan kral oğlu ve gelini olarak aile toplantılarında ve bu tür özel günlerde aslında onlara kapılar hâlâ açık.

DEĞİL ADLARI BAŞ HARFLERİ BİLE YASAK!

Yazının Devamını Oku

Ünlü oyuncunun hizmetliyle gizli ilişkisinden doğmuştu… Babasının ünlü pozunu verdi

10 Kasım 2023
Yaptığı tek gecelik bir kaçamak hem çok büyük bir skandal yaratmış hem de 25 yıllık evliliğine mal olmuştu. Üstelik bahsi geçen kişi sadece ünlü bir oyuncu değil aynı zamanda siyasete de atılmış efsane bir figürdü.

Bir vücut geliştirmeci olarak epey yol aldıktan sonra şansını oyunculukta deneyen Arnold Schwarzenegger, önce Barbar Conan sonra da Terminatör film serisinde başrol oynayarak adını Hollywood tarihine yazdırmış büyük bir efsaneye dönüşmüştü.

Uzun oyunculuk kariyeri boyunca sayısız aksiyon filminin kahramanı olarak izleyicilerin karşısına çıkan Schwarzenegger daha sonra siyasete de atıldı ve California valisi seçilerek büyük bir başarı kazandı. 8 yıl boyunca bu koltukta oturan usta aktör Time dergisinin dünyanın en etkili kişileri listelerinde de üst üste yer almayı başarmıştı.

TEK GECELİK KAÇAMAĞI HER ŞEYİNİ ELİNDEN ALDI

25 yıl boyunca eski bir haberci ve ABD’nin suikast kurban giden yeğeni Maria Shriver’la evli kalan Terminatör lakaplı oyuncu 4 çocuğu ve örnek aile yaşantısıyla siyasi kariyerinde de oyunculukta olduğu gibi büyük başarı kazanmıştı. Maria Shriver’ın Kennedy ailesiyle akrabalığının ünlü aktörün yolunu açtığını söylemeye gerek yok…

Tüm bu başarılı kariyer ve övgülerle bahsedilen hayat ise bundan 12 yıl önce ortaya çıkan gerçeklerle altüst oldu. Ünlü aktörün, Arnold Schwarzenegger ve Maria Shriver’ın tüm evliliği boyunca evlerinde çalışan hizmetlileri Mildred Baena’dan bir çocuğu olduğu ortaya çıktı. Bu büyük skandal sonrası Schwarzenegger hem siyasi kariyeri hem de evliliğini sonlandırmak zorunda kaldı.

SKANDAL ÇOCUK 26 YAŞINA GELDİ

Yazının Devamını Oku

İki yıllık aşk evliliğe doğru gidiyor: Ünlü çift gizlice nişanlanmış

5 Kasım 2023
Hollywood yıldızları son günlerde sürekli giydikleri tuhaf kostümlerle fotoğraflanıyor. Cadılar Bayramı nedeniyle Los Angeles’ta verilen partilere giden ünlü oyuncular yakın arkadaşlarının evlerinde ya da özel kulüplerde verdikleri partilerde boy gösteriyor.

İşte bu partilerden biri hem yaşanan yıldız yağmuru sebebiyle paparazzilerin uğrak yeri oldu hem de son zamanlarda çok konuşulan bir ünlü aşkının artık giderek ciddileştiğinin kanıtını ortaya çıkardı.

İki yıldız oyuncu Channing Tatum ve Zoe Kravitz, boşandıktan sonra mutluluğu birbirlerinin kollarında bulmuştu. Bu sürpriz ilişki 2021’de ortaya çıkmıştı.

Özel hayatlarını gizli yaşayan ve çok fazla ortalıkta görünmeyen Channing Tatum ve Zoe Kravitz, bir süredir birlikte oldukları iddialarını ayrı ayrı gelip el ele ayrıldıkları Met Gala’da dünyaya ilan etmişti.

2 yıldır mutlu bir ilişki yaşayan ancak kırmızı halılarda bile yan yana poz vermekten kaçınan Tatum ve Kravitz pazar günü arkadaşları, ünlü model Kendall Jenner’ın verdiği Cadılar Bayramı partisine katıldılar.

Zoe Kravitz, efsane korku filmi Rosemary's Baby’deki Rosemary kılığında, elinde kocaman bir bıçakla, Channing Tatum ise başında başlığı ve üzerinde uyku tulumuyla bebek olarak geldikleri partide bu kostümlerin yardımıyla tanınmayacaklarını ummuşlardı.

Zoe Kravitz, efsane korku filmi Rosemary's Baby’deki Rosemary kılığında, elinde kocaman bir bıçakla, Channing Tatum ise başında başlığı ve üzerinde uyku tulumuyla bebek olarak geldikleri partide bu kostümlerin yardımıyla tanınmayacaklarını ummuşlardı.

Ancak partinin girişinde nöbet tutar gibi bekleyen paparazziler iki yıldızın boy boy fotğraflarını çekmekte gecikmedi. Ve Zoe Kravitz, kostümünün bir parçası olan bıçağı tuttuğu elindeki nişan yüzüğünü de böylece saklayamamış oldu.

Yazının Devamını Oku

Sıkı dostu Prens Harry'yle arası bozuldu, rotayı kral babasına kırdı: David Beckham şövalyelik peşinde!

3 Kasım 2023
David Beckham sadece dünyanın gelmiş geçmiş en ünlü futbolcularından biri değil. O aynı zamanda yıllarca İngiltere adına milli takımda kaptanlık yapmış ve ülkesinin gururu olmuş büyük bir yıldız.

Futbol kariyerinin çoğunda Manchester United formasını giyen ve neredeyse tamamına yakınında da İngiltere milli takımının kaptanlığını yapan David Beckham ülkesinin en büyük yıldızlarından biri ve halkın gözünde de büyük bir kahraman gibi görülüyor.

KARI KOCA BECKHAM'LAR KRALİYET NİŞASINA SAHİP

Bu hizmetlerinden dolayı da gençlik yıllarından beri İngiliz kraliyet ailesiyle içli dışlı. Beckham 2003 yılında, henüz 28 yaşındayken İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in elinden OBE adı verilen kraliyet nişanıyla onurlandırılmıştı.

2017 yılında Beckham’ın eşi Victoria da modaya yaptığı katkılardan dolayı OBE nişanı aldı. Silahlı kuvvetler, bilim, sanat, edebiyat ya da kültürün tanıtımı alanında üstün başarılardan dolayı kraliyet tarafından verilen bu nişana böylece Beckham’lar karı koca sahip oldular.

KRALIN KRİTİK YEMEK DAVETİNİ KABUL ETTİ

Basına yansıyan son haberlere göre David Beckham Kral Charles’tan gelen bir yemek davetini kabul etti ve bu yemekte ünlü futbolcu İngiliz hükümdardan başında yer aldığı Prens Vakfı'nın elçisi olmasını isteyecek.

Yazının Devamını Oku