Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat'tan Fenerbahçe derbisi sözleri: İyi bir imtihan

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Başkan Hasan Arattan Fenerbahçe derbisi sözleri: İyi bir imtihan
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2024 07:00

Başkan Hasan Arat, takımının Ankaragücü maçındaki oyununu ve saha içindeki dayanışmasını çok beğendiğini söyledi. Fenerbahçe maçı için, “Beşiktaş, her zaman derbilerin takımıdır. Hedef galibiyet” diyen Arat, teknik direktör arayışıyla ilgili, “İlk önce odaklandığımız konu Serdar Topraktepe’nin başarılı olması. Onu gördükten sonra karar vereceğiz. Acele etmeyeceğiz. Transferlerimiz kampa gitmeden bitecek. Eksiklerimizi ve gidecek oyuncuları biliyoruz. Beşiktaş’ta iyi şeyler olacak” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, takımının cuma günü 2-0 kazandığı Ankaragücü maçında hem futbol hem de dayanışma açısından olumlu bir tablo sergilediğini ifade ederken, cumartesi oynayacakları Fenerbahçe derbisi için iddialı konuştu.

F.BAHÇE DERBiSi iYi BiR iMTiHAN

Arat, Sporx’e verdiği demeçte Fenerbahçe maçı için, “Beşiktaş, her zaman derbilerin takımıdır. Beşiktaş’ın ne yapacağını kimse anlayamaz. Sporcularımız, cuma günü çok güzel birlik, beraberlik gösterdiler. Ankaragücü ve Fenerbahçe maçları iyi imtihanlar. Beşiktaş için her zaman derbi, derbidir. Hedef her zaman galibiyet” dedi. Hasan Arat, Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası için gittiği Antalya’da yaptığı açıklamada da, Ankaragücü maçındaki futbola övgüler yağdırarak şunları söyledi:

KUPAYI KAZANIP AFFETTiRECEKLER

Haberin Devamı

“O gün skordan önemlisi Muci yerde yatarken Tayyip Talha’nın bir müdahalesi vardı. Beşiktaş o zaman takım oldu. Benim arzuladığım an o andı. Her zaman böyle mücadele etmelerini bekliyorum. 80. dakikada bile pres yapan bir Beşiktaş vardı. Biz Türkiye Kupası’nda hedefimize mutlaka ulaşacağız. Bunun için her türlü motivasyona hazırız. Takımımız Türkiye Kupası’nı alarak kendisini Beşiktaş taraftarına affettirecek” diye konuştu. Teknik direktör arayışına da değinen Arat, şöyle devam etti:

GÜNEŞ VE YALÇIN SESLERi DOĞAL 

“İlk önce odaklandığımız konu Serdar Topraktepe’nin başarılı olması. Onu gördükten sonra karar vereceğiz. Acele etmeyeceğiz. İyi çalışmalarımız var. Tüm transferler kampa gitmeden önce bitecek. Eksiklerimizi ve gidecek oyuncuları biliyoruz. Beşiktaş’ta iyi şeyler olacak. Beşiktaşlılar Sergen Yalçın’ı ve Şenol Güneş’i konuşmakta haklılar. Son 10 yıldaki en önemli şampiyonlukları bu iki isimle yaşamışız. Biz Beşiktaşlılar vefalıyızdır. Ama dediğim gibi şu anda Serdar hocanın başarısı önemli olan. Her türlü talebi değerlendiririz.”

EUROLEAGUE SEVDAMIZDAN VAZGEÇMEYiZ

Hasan Arat, basketbolda büyük düşündüklerini belirterek, “Geçen hafta EuroLeague CEO’suyla görüştüm. THY EuroLeague için hâlâ bekleme listesindeyiz. Bu sene olmazsa seneye mutlaka olmak istiyoruz. Beşiktaş’ın basketbolda EuroLeague sevdası bitmedi ve vazgeçmeyecek. Biz kendilerine wildcard için hazır olduğumuzu ifade ettik. Erkek basketbol takımımız Avrupa Kupası’nın ucundan döndü. Ayrıca kadın basketbol takımımızla da gurur duyuyorum. Avrupa Kupası’nı almalıydık. Gelecek sene kadın basketbolundaki yatırımımıza da devam edeceğimizi düşünüyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!