Sahiplerinden habersiz kargo kutusuna atladı! Kutunun içinde, bir hafta boyunca binlerce kilometre yol kat etti

Güncelleme Tarihi:

Sahiplerinden habersiz kargo kutusuna atladı Kutunun içinde, bir hafta boyunca binlerce kilometre yol kat etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2024 12:49

ABD’de bir kedi, Utah’taki evinden kilometrelerce ötedeki California eyaletine yanlışlıkla girdiği bir kargo kolisinde seyahat etti. Bir hafta boyunca kutu içinde seyahat eden kedi aç ve susuz kalmasına rağmen iyi durumda.

Haberin Devamı

ABD'li bir çift,utangaç kedileri Galena aniden ortadan kaybolması ile büyük bir üzüntü yaşamışlardı. Nisan ayı başında kaybolan kedileri için geniş çaplı arama çalışmaları başlatmış ancak Galena'yı hiçbir yerde bulamamışlardı.

Yaklaşık bir hafta sonra evlerine binlerce kilometre uzaklıktaki California eyaletinden bir veterinerden gelen telefon ise onları ABD televizyonlarına çıkardı.

KARGO PAKETLERİNDEN BİRİNE GİRİP,  CALİFORNİA'YA GİTMİŞ

Ailenin kargo paketlerinden birine kimsenin fark etmediği bir sırada giren yaramaz kedi Galena, kutunun içinde bir hafta kalmış, binlerce kilometre yol kat etmiş ve bir hafta sonra California'daki bir amazon çalışanı tarafından kurtarılmıştı.

Günlerce aç ve susuz kalmasına rağmen kedinin sağlık durumu iyi olduğu açıklanırken, kedinin sahibi Carrie Clark, Utah’taki KSL TV kanalına yaptığı açıklamada, kedisinin kutuları çok sevdiğini söyledi.

Sahiplerinden habersiz kargo kutusuna atladı Kutunun içinde, bir hafta boyunca binlerce kilometre yol kat etti


Amazon çalışanı kediyi, çelik burunlu iş ayakkabısının da bulunduğu bir kutunun içerisinde fark etti. Daha sonra kedi veterinere götürüldü.

Haberin Devamı

Kedinin mikroçipi sayesinde Carrie Clark’ın iletişim bilgilerine ulaşıldı. Kediyi tedavi eden veteriner Clark’a ulaşarak durumu aktardı.

"İLK BAŞTA İNANMADIM, BUNUN KÖTÜ BİR ŞAKA OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM"

Clark, "İlk başta veterinere inanmadım. Bunun kötü bir şaka olduğunu düşündüm” dedi.

Clark ve kocası, kedilerine kavuşmak için Utah’tan California’ya yaklaşık 1000 km uçtu.

Galeana’nın kendilerini görmesinin ardından yaşadığı mutluluğu dile getiren Clark, "Bizi görür görmez titremeyi bıraktı. Kucağıma alır almaz da rahatladı. İnanılmaz bir kavuşmaydı" dedi.

Sahiplerinden habersiz kargo kutusuna atladı Kutunun içinde, bir hafta boyunca binlerce kilometre yol kat etti

KUTUNUN KENARINDAKİ DELİK HAVA ALMASINI SAĞLAMIŞ

Kutunun kenarlarından birindeki delik, kedinin hava almasını sağladı. İyi hava koşulları nedeniyle sıcaklık ya da soğukluk da onu kötü etkilemedi.

Haberin Devamı

BBC Türkçe'de yer alan habere göre, Clark kedi sahiplerine "Lütfen mikroçip taktırmayı ihmal etmeyin" tavsiyesinde bulundu ve "Amazon kutularınızı da üç-dört kez kontrol edin" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!