Survivor Yaman Keleş kimdir, kaç yaşında, nereli? Hayatı ve biyografisi dikkat çekiyor: Survivor 2024 All Star Yaman ne iş yapıyor, hangi yıl yarıştı? 

Güncelleme Tarihi:

Survivor Yaman Keleş kimdir, kaç yaşında, nereli Hayatı ve biyografisi dikkat çekiyor: Survivor 2024 All Star Yaman ne iş yapıyor, hangi yıl yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2024 23:17

Survivor Yaman'ın hayatı ve biyografisi, izleyenlerin dikkatini çekiyor. Geçtiğimiz sene yedeklerden gelen ancak kadroya katılamayan Survivor Yaman Keleş, bu sezon All Star'da şampiyonluk için mücadele veriyor. Parkurlarda gösterdiği başarılar ile adından söz ettiren Yaman Keleş, kekemelik sorunu olduğundan 18 yıl boyunca sustuğunu, artık Survivor ile kendini ifade etmek istediğini söylemişti. Başarılı yarışmacı parkurlardaki hırsıyla olduğu kadar, yarışmacı arkadaşlarıyla girdiği polemiklerle de gündeme geliyor. Peki, Survivor Yaman Keleş kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Survivor 2024 All Star yarışmacısı Yaman Keleş'in hayatı ve biyografisi.

Haberin Devamı

Survivor 2024 All Star yarışmacısı Yaman Keleş, şampiyonluk mücadelesine devam ediyor. 2023 yılında  yedeklerde bekleyen ancak deprem felaketi nedeniyle kadroya katılamayan Survivor Yaman Keleş Acun Ilıcalı'nın söz vermesi üzerine bu sene All Star kadrosuna dahil oldu.  İstanbul Arnavutköy'de oturan ve babasıyla birlikte atölyesinde esnaflık yapan Survivor Yaman Keleş Survivor ile kendini ifade etmek istediğini söylemişti. Peki, Survivor Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, ayrıntılar.

YAMAN KELEŞ KİMDİR?

Survivor All Star yarışmacısı Yaman Keleş 1995 yılında İstanbul Arnavutköy'de dünyaya geldi. 

Yaman Keleş, İstanbul Arnavutköy'de oturuyor. Babasıyla birlikte atölyesinde esnaflık yapıyor. 3 yaşında başlayan hikayesini anlatan Keleş, kekemelik sorunu olduğundan 18 yıl boyunca sustuğunu, artık Survivor ile kendini ifade etmek istediğini söyledi. Acun Ilıcalı'nın da sosyal medya hikayelerinde paylaştığı Yaman Keleş, yazdığı dörtlüklerle izleyicide sempati uyandırdı. "Biz buradan sağsalim adaya kendimizi atabilirsek, daha güçlü, daha özgüvenli olacağız. Survivor bu sene çok da Yaman olacak, görelim bakalım el mi yaman ben mi?" diyerek yarışmada iddiasını ortaya koydu.

BAKMADAN GEÇME!