Ä°nci Taneleri son bölüm (13. bölüm) izleme ekranı | Ä°nci Taneleri son bölüme damga vuran sahne: Nehir ortaya çıktı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Güncelleme Tarihi:

İnci Taneleri son bölüm (13. bölüm) izleme ekranı | İnci Taneleri son bölüme damga vuran sahne: Nehir ortaya çıktı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2024 02:53

Ä°nci Taneleri 13. son bölüm kesintisiz ve full HD izleme ekranı yayınlandı. Yılmaz ErdoÄŸan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve baÅŸrolünü üstlendiÄŸi ‘İnci Taneleri’ dizisi Kanal D ekranlarında 2 Mayıs PerÅŸembe akÅŸamı seyirci karşısına çıktı. Cihan, hayatının düzene girdiÄŸini düşünürken Reyyaz’dan gelen teklif ile büyük bir kararın eÅŸiÄŸine gelirken, Azem'in kızı Nehir'in ortaya çıkması ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Ä°nci Taneleri son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı eriÅŸime açıldı. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ä°ÅŸte, Ä°nci Taneleri 13. son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili bilgiler.Â

Haberin Devamı

İnci Taneleri son bölüm tek parça izleme ekranı yayınlandı. Yıllar sonra ekrana dönüş yapan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin 2 Mayıs tarihli 13. son bölümünde, Azem, Nehir'den ortaya çıkacak olan bir izi beklerken bir araba tarafından takip edildiğini fark etti. Özgür ve Elif'i uzaktan izleyen Nehir ilk kez yüzünü gösterirken, Nehir kardeşini görünce gözyaşlarını tutamadı. İşte, İnci Taneleri 13. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler.

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dilber, Azem’e olan kırgınlığını sürdürürken Yıldız ile iş kurmaya karar verir. Ayça tesadüfen fark edilen yeteneği ile okulun bahar şenliklerinde görev alır. Ama bu onun için hiç kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Ayça’nın kaygıları, Azem ile Piraye’yi yeniden birbirine yakınlaştıracaktır. Cihan, hayatının düzene girdiğini düşünürken Reyyaz’dan gelen teklif ile büyük bir kararın eşiğine gelir. Cevabı bulduğunu düşündüğü anda ise aşık olduğu kadına dair öğrendiği gerçek, tüm dengeleri değiştirecektir.

Azem, Nehir'den ortaya çıkacak olan bir izi beklerken bir araba tarafından takip edildiğini anlıyor. Azem'i takip eden kızı mı?

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İnci Taneleri 14. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Cihan, kardeşi Nehir'i tanıyacak mı?

Nehir, babası Azem'i uzaktan uzaktan takip etmeye devam eder. Azem, kızına neden ulaşamadığını merak eder. Nehir, annesinin mezarına giderek onunla dertleşir. Cesaretini toplayan Nehir, Cihan'ın karşısına çıkmaya karar verir. Peki Cihan, kardeşi Nehir'i tanıyacak mı?

İnci Taneleri yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!