Ä°nci Taneleri son bölüm (12. bölüm) izleme ekranı | Ä°nci Taneleri son bölümde Dilber'den Azem'e rest: 'Seninle arkadaÅŸ olamayız' Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Güncelleme Tarihi:

İnci Taneleri son bölüm (12. bölüm) izleme ekranı | İnci Taneleri son bölümde Dilberden Azeme rest: Seninle arkadaş olamayız Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 26, 2024 02:53

Ä°nci Taneleri 12. son bölüm kesintisiz ve full HD izleme ekranı yayınlandı. Yılmaz ErdoÄŸan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve baÅŸrolünü üstlendiÄŸi ‘İnci Taneleri’ dizisi Kanal D ekranlarında 25 Nisan PerÅŸembe akÅŸamı seyirci karşısına çıktı. Piraye, Azem’in Dilber’le olan iliÅŸkisini ve oteldeki yaÅŸantısını öğrenince ikili için yüzleÅŸme yaÅŸanırken, Azem, Nehir'den biz iz bulmaya çalışırken telefonuna gelen mesajla ÅŸoke oldu. Dizinin son sahnesinde Dilber'in Azem'e ‘biz seninle arkadaÅŸ olamayız, cahil insanlarınız neticede’ sözleri dikkat çekti. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ä°ÅŸte,  Ä°nci Taneleri son bölüm full HD izleme ekranı ve 12. bölüm fragmanıyla ilgili bilgiler.Â

Haberin Devamı

İnci Taneleri son bölüm tek parça izleme ekranı yayınlandı. Yıllar sonra ekrana dönüş yapan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin 25 Nisan tarihli 12. son bölümünde, kızını aramaya devam eden Azem, Nehir’in bir dönem tedavi gördüğü merkeze tekrar gitti. Merkezde çalışan bir hemşireyle sohbet eden Azem, bilgi edinmeye çalıştı. Final sahnesinde ise iş çıkışı otele sarhoş dönen Dilber, Zahir’i öldüreceğini söyledi. İşte, İnci Taneleri 12. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler.

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

25 Nisan Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 12. bölümünde Azem, iki kadın arasında kalmanın zorluğunu yaşıyor!

Haberin Devamı

Azem, Dilber'den uzaklaşmak istediğini açıkça söyleyince Dilber, aşk acısına düşüyor. Azem tarafından büyük yara alan Dilber, bu zor günleri nasıl atlatacak? Azem, Nehir'den biz iz bulmaya çalışırken telefonuna gelen mesajla şoke olur. Azem'e o mesajı gönderen kimdir? Piraye, Azem’in Dilber’le olan ilişkisini ve oteldeki yaşantısını öğrenince ikili için yüzleşme zamanı gelir. Azem, en azından aralarındaki bu tuhaf iletişimsizliğin bitmesi için Piraye’ye doğru bir adım atar.
Dilber, Yıldız'la birlikte Zahir'in tuzağına mı düşecek? Zahir, Dilber'in karşısına geçip ne söyledi? Nehir'in tedavi gördüğü hastaneye giden Azem, kızından yeni iz daha bulur. Hastanenin baş hemşiresinden aldığı bilgiyle Nehir'e bir adım daha yaklaşan Azem, araştırmalarına devam eder. Azem, Nehir'den yeni bir iz bulmanın sevincini yaşayamadan Dilber'in perişan haliyle karşı karşıya kalır.

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberimizde güncellenecektir. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!